Voor het goed functioneren van de website is het nodig om Javascript aan te zetten. Lees hier de instructies.

Auto Lease Inkoop Combinatie

Autoplanning is lid van de Auto Lease Inkoop Combinatie, een coöperatie van 19 middelgrote leasemaatschappijen. Leden van de Auto Lease Inkoop Combinatie profiteren als geheel – vanuit een sterke marktpositie – maar ook individueel van de verenigde kracht. En daar plukt u de vruchten van.

Onze participatie in de Auto Lease Inkoop Combinatie versterkt ons op een aantal belangrijke punten:

  • Meer inkoopkracht door de duurzame samenwerking vanuit de Inkoop Combinatie met fabrikanten, importeurs, dealerketens en overige leveranciers.
  • Verdere professionalisering door kennisuitwisseling op gebied van automatisering, klantenservice en marktbewerking.
  • Concurrentiekracht door het aanbieden van aantrekkelijke contractcondities, het aan relaties doorgeven van inkoopvoordeel en efficiëntere procesbesturing.

U profiteert

Autoplanning geeft al deze voordelen direct door aan haar relaties. Daar profiteert u van. Dit merkt u bijvoorbeeld aan onze klantenservice – één van onze primaire aandachtspunten. Daarnaast geven wij graag steun aan de Auto Lease Inkoop Combinatie omdat deze samenwerking meer evenwicht brengt in de leasemarkt. Ook dat werkt in uw voordeel! Een dominante positie van een of enkele grote marktpartijen is immers zeker niet in het belang van wagenparkbeheerders en bestuurders van een leaseauto.

Voor meer informatie over Auto Lease Inkoop Combinatie, bezoek de website.