Voor het goed functioneren van de website is het nodig om Javascript aan te zetten. Lees hier de instructies.

ISO 9001:2015

iso9001 logo

Autoplanning besteedt al jaren veel aandacht aan klanttevredenheid en service. Na het behalen van het Keurmerk Private Lease in 2016, is Autoplanning een stap verder gegaan met professionalisering en verbetering van processen, procedures en kwaliteit. Dit heeft geresulteerd in het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat. Hiermee voldoet Autoplanning aan de Internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Wat is ISO?

ISO 9001:2015 is een wereldwijd geaccepteerde norm die aantoont dat een organisatie voldoet aan vastgestelde kwaliteitseisen en deze continu verbetert. Er is door Autoplanning een kwaliteitssysteem opgericht, waarin niet alleen alle processen zijn omschreven, maar ook de plannen omschreven staan voor klanttevredenheidsmetingen en klachtenmanagement. Door middel van dit kwaliteitssysteem kunnen wij u de service bieden, die u mag verwachten. Het ISO certificaat wordt uitgereikt aan bedrijven die de procedures en processen op orde hebben en klanttevredenheid centraal hebben staan. Ook vernieuwing en productontwikkeling zijn belangrijke pijlers in het kwaliteitssysteem.

Ieder jaar wordt de werking van het kwaliteitssysteem beoordeeld door een onafhankelijk auditbureau, Dekra. Ook voeren wij jaarlijks interne audits uit, om onze processen efficiënt en gestructureerd te houden